Donateurs

In deze tijden kan Gica elk financieel steuntje in de rug goed gebruiken. Dit kan op verschillende manieren: natuurlijk door onze concerten te bezoeken, maar als donateur help je Gica net een beetje meer. Bijdragen van donateurs zijn voor ons zelfs onmisbaar!

Je kunt eenmalig doneren of een jaarlijkse donatie doen. Dit is al mogelijk vanaf €10,- per jaar. Je wordt dan door ons op de hoogte gehouden van de concerten. Daarnaast ontvang je bij een jaarlijkse donatie, afhankelijk van de donatie, voor ieder concert korting of vrije toegang.

• Bij een donatie van € 10,- tot €25,- kun je per concert maximaal twee kaarten voor het kortingstarief kopen.
  • Bij een donatie van € 25,- tot €50,- kun je per concert maximaal vier kaarten voor het kortingstarief kopen en ontvang je bij ieder concert een gratis programmaboekje.
  • Vanaf € 50,- per jaar krijg je per concert twee vrijkaarten en kun je vier kaarten voor het kortingstarief kopen. Tevens ontvang je per concert een gratis programmaboekje.

Uw donatie

U kunt uw eenmalige of periodieke donatie aan ons opgeven door onderstaand formulier in te vullen. Op basis van een Ideal betaling geeft u toestemming het geselecteerde bedrag jaarlijks van uw rekening af te schrijven.

Naam*

E-mailadres*