Donateurs

In deze tijden kan Gica elk financieel steuntje in de rug goed gebruiken. Dit kan op verschillende manieren: natuurlijk door onze concerten te bezoeken, maar als donateur help je Gica net een beetje meer. Bijdragen van donateurs zijn voor ons zelfs onmisbaar! Daarnaast ontvangt u bij een jaarlijkse donatie voor ieder concert vrije toegang en/of CD’s.

Je kunt eenmalig doneren of een jaarlijkse donatie doen. Dit is al mogelijk vanaf €10,- per jaar. Je wordt dan door ons op de hoogte gehouden van de concerten.

• Bij een donatie van € 10,- tot €25,- kunt u per concert een CD ontvangen.
  • Bij een donatie van € 25,- tot €50,- kunt u per concert een vrijkaart en een CD van het betreffende concert ontvangen.
  • Vanaf € 50,- per jaar krijgt u per concert twee vrijkaarten en kunt u een CD van het betreffende concert ontvangen.

Uw donatie

U kunt uw eenmalige of periodieke donatie aan ons opgeven door onderstaand formulier in te vullen. Op basis van een Ideal betaling geeft u toestemming het geselecteerde bedrag jaarlijks van uw rekening af te schrijven.

Naam*

E-mailadres*