Bestuur 2016 – 2017

Voorzitter: Arjen de Boer  img_0220

Ik ben Arjen, 22 jaar oud en studeer moleculaire levenswetenschappen aan de universiteit. Met studeren bedoel ik een tussenjaar om te werken in een lab en mijn voorzitterstaken voor Gica te vervullen. Ik ben dol op muziek maken, in wat voor vorm dan ook, maar zingen is voor mij een vrij recente bezigheid. Tijdens mijn semester in Engeland vorig jaar ben ik in contact gekomen met koorzingen,waarbij ik bij het achtste lustrumconcert Carmina Burana mocht meezingen. Toen ik terug kwam naar Nederland wilde ik het koorzingen graag voortzetten, waardoor ik via een huidig lid in contact kwam met Gica. Ik viel met mijn neus in de boter, want ik mocht bij Gica The Messiah meezingen bij hun tiende lustrum. Mijn eerste ervaringen met koren zijn dus erg goed bevallen. Zo goed zelfs dat ik een jaar bestuur wilde doen! Ik kijk met plezier uit naar een jaar voorzitterschap bij Gica en hoop dat ik daarmee de vereniging weer een jaar verder kan helpen.

Secretaris: Jelle Klinkenberg

Mijn naam is Jelle, 23 jaar oud en inmiddels zing ik alweer bijna twee jaar met veel plezier bij Gica. Ik woon al vijf jaar in Groningen en doe nu een master Engels aan de RuG. Het afgelopen semester heb ik in Londen gestudeerd, maar nu ben ik dus weer terug in Groningen en dat bevalt goed. Naast studeren en zingen maak ik graag tijd vrij voor muziek, een fijn boek of een mooie film. Daarnaast doe ik aan wielrennen, speel ik af en toe gitaar en ga ik graag op reis. Het wordt een druk jaar waarin ik als secretaris onder meer zal zorgen voor heldere notulen en een wekelijkse nieuwsbrief. Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop dat we er samen een prachtig jaar van maken!

Penningmeester: Hidde Scherphofimg_0215

Mijn naam is Hidde Scherphof. Ik ben 21 jaar en studeer bedrijfskunde aan de universteit in Groningen. Naast mijn studie werk ik in de bouwsector, waar ik de bijnaam Enske heb opgedaan. Tijdens mijn middelbare schooltijd ben ik in aanraking gekomen met het koorzingen, en dit heb ik voortgezet toen ik naar Groningen kwam. Ik heb bij GICA erg veel geleerd over (klassieke) muziek, en hoop de komende jaren nog veel meer bij te mogen leren.

Afgelopen halfjaar ben ik lid geweest van de lustrumcommissie, die verantwoordelijk was voor het lustrumconcert. Dit beviel me zo goed dat ik besloot om als penningmeester in het bestuur plaats te nemen. Ik kijk erg uit naar het komende jaar dat hopelijk gevuld zal zijn met veel leuke, gezellige, leerzame, maar vooral muzikale momenten!

Commissaris Intern: Merlinde Wobben

Mijn naam is Merlinde en ik ben 19 jaar oud. Ik ben derde jaars Scheikunde student en ben de commissaris Intern van het 51e bestuur van Gica. Sinds een half jaar zing ik bij Gica en heb het hier enorm naar mijn zin. Ik denk dat ik het de komende tijd in het bestuur ook heel erg naar mijn zin ga hebben!
Als commissaris intern ben ik hét aanspreekpunt voor de leden van het koor. Als je een vraag hebt of iets kwijt wilt kan je bij mij terecht. Ik neem ook de commissies van Gica onder mijn vleugels.

img_0140Commissaris Extern: Milou Luitjens

Ik ben Milou Luitjens, 22 jaar en jullie PR-Commissaris. In het dagelijks leven studeer ik Geneeskunde en ben ik bezig met mijn co-schappen. Sinds september 2013 zing ik met veel plezier bij de sopranen, een jaar later ben ik lid geworden van de ConcertCie. Binnen Gica wilde ik meer, ik wilde namelijk het bestuur doen. Eén probleempje, vanaf januari woon ik in Emmen in verband met mijn co-schappen. Gelukkig was het geen probleem voor het vorig bestuur (bedankt!) dus mag ik me nu volledig storten op de promotie van Gica.
Ik zal veel samenwerken met de CommunicaCie, zodat we samen de hele wereld kunnen laten weten dat Gica bestaat en een geweldig koor is!